Lieshout | Lieshout

Bedankt dat jullie meegedaan hebben met de juni Roefelmaand 2021.

Tot volgend jaar 11 juni 2022!

 

Roefeldag 2021 wordt Juni Roefelmaand 2021!

Zoals de meeste van jullie wel weten wordt ieder jaar, op de 2e zaterdag van juni, Roefeldag georganiseerd.
Tijdens Roefeldag mogen alle basisschoolkinderen, vanaf groep 3, aan de ‘wereld van de grote mensen’ snuffelen. Dit doen ze door een kijkje te nemen achter de schermen bij bedrijven, hobby- en sportclubs, verenigingen en organisaties. Kinderen leren meer over werk en hobby. Ondernemers en verenigingen hebben de kans om hun product, dienst of hobby bij kinderen en hun ouders onder de aandacht te brengen.

Ieder jaar is Roefeldag weer een groot succes. Helaas gooit Covid 19 ook dit jaar weer roet in de plannen.

Echter bestaat Roefeldag dit jaar 25 jaar en dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan!
Dit jaar wordt Roefeldag omgetoverd naar Juni Roefelmaand.

Je kunt met twee speurtochten meedoen.

  • Gezamenlijke Laarbeekse speurtocht; Heb je zoveel mogelijk gele posters in Laarbeek gevonden dan mail je het formulier naar een van de Laarbeekse Roefelcomités. Heb jij de meeste bedrijven in Laarbeek gevonden? Dan krijg je persoonlijk bericht van Roefeldag Laarbeek en kun je een leuk prijsje verwachten.
  • Speurtocht voor kinderen uit Lieshout; Bij alle deelnemende Roefelplekken in Lieshout is de welbekende gele Roefelposter te vinden. Op sommige Lieshoutse Roefelplekken is tevens een letter te vinden. Vul deze letters op de juiste plek in en vorm de juiste zin. Vul deze zin in op het formulier wat je op school of in de brievenbus hebt gekregen. Wanneer de oplossing gevonden is kun je met jou formulier naar YsbyBerry voor een smakelijke traktatie! Dit formulier is alléén geldig in de maand juni. We wensen iedereen heel veel plezier en succes tijdens de zoektocht naar de juiste oplossing!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?

Mail: lieshout@roefeldaglaarbeek.nl

Alvast bedankt namens Roefelcomité Lieshout.