Roefeldag Aarle-Rixtel

Algemene informatie voor kinderen

Tussen 9:00 uur en 15:00 wordt er door de kinderen in verschillende bedrijven, instellingen, organisaties en verenigingen geroefeld. Een half uur voordat je op je eerste Roefeladres moet zijn, meld je je op de basisschool “De Brukelum” (Broekelingstraat 2) met je groepje en begeleider. Dit is tevens de plaats waar vanaf 11.00 uur de gezamenlijke lunch verzorgd wordt. Je bezoekt die dag een aantal Roefelplaatsen waar je gedurende ongeveer een half uur aanwezig bent. Er zijn Roefelplaatsen die wat meer tijd nodig hebben maar daar is bij de planning rekening mee gehouden. Om van de ene Roefelplaats naar de andere Roefelplaats te gaan heb je genoeg tijd want ook daar is rekening mee gehouden. Als je al je Roefelplaatsen hebt bezocht, kom je je weer afmelden op de basisschool “De Brukelum”. Wij hopen dat je dan een onvergetelijk fijne dag hebt gehad en dat deze dag voor herhaling vatbaar is.

Kind inschrijven Roefeldag

Zit jij in groep 3 t/m 8 en wil je meedoen aan de Roefeldag? Meld je dan nu aan!
Aanmelden

Heb je zin om mee te doen? Dat kan elke 2e zaterdag van juni.

Lijkt het jou leuk om een keer aan de Roefeldag mee te doen? Wil jij eens snuffelen in de wereld van de grote mensen bij bijvoorbeeld de brandweer, in een winkel, bij de pedicure of een schoonheidsspecialiste? Dan moet je het volgende doen:

Via school worden enkele weken voor de Roefeldatum de inschrijfformulieren uitgedeeld. Vul dit formulier (1 per groepje) volledig in, en lever het in bij iemand van het roefelcomité. De adressen kun je vinden op het inschrijfformulier.

Er zijn echter wel een paar voorwaarden waar jullie groepje aan moet voldoen.

- Je moet in groep 3 t/m 8 van de basisschool zitten.

- Jullie groepje mag uit maximaal 4 kinderen bestaan.

- Als jullie je toch met meer dan 4 kinderen opgeven is het Roefelcomité genoodzaakt om 1 van jullie uit het groepje te halen, er zijn namelijk Roefelplaatsen die niet meer dan 4 kinderen tegelijk kunnen ontvangen.

- Vergeet ook de begeleider niet. Je kent vast wel iemand die 18 jaar of ouder is en die als begeleiding mee wil met jullie groepje. Per groepje mag maar 1 begeleider mee.

- Kun je géén groepje vinden, dan kun je toch meedoen! Groepjes die niet compleet zijn kunnen door het roefelcomité worden aangevuld met kinderen die geen groepje hebben kunnen vinden. Natuurlijk gaat dit in overleg met de begeleider van het desbetreffende groepje.

- Een paar dagen voor de Roefeldag ontvangen de begeleiders van de groepjes alle benodigde informatie over de roefelplaatsen en de dagindeling van het roefelcomité. De begeleider dient deze informatie door te geven aan de kinderen van het groepje.

- Spreek ook duidelijk het vervoermiddel af (kinderen van groep 5 t/m 8 met voorkeur per fiets). Denk bij het vervoer aan de verkeersregels, zoals niet met drieën naast elkaar fietsen etc.

- Het roefelcomité verstrekt gele veiligheidsvestjes voor de begeleiders.
Het is verplicht om deze hesjes te dragen in verband met de veiligheid.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. We proberen zo je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Met dank aan onze hoofdsponsors

Aarle-Rixtel

Lieshout/Mariahout

Copyright © 2023-2024 Laarbeekse Roefeldag. Alle rechten voorbehouden
Creatief online - Creatievelink