Roefeldag Beek en Donk

8 juni 2024 - Roefeldag

Informatie voor kinderen

  • Woon je in Beek en Donk en zit je in groep 3, 4, 5, 6, 7 of 8? Dan kun je je opgeven.
    Dit geldt uiteraard ook voor de kinderen die op het speciaal onderwijs zitten.
  • In de groep mogen maximaal 4 kinderen zitten.
  • De kinderen die op het inschrijfformulier staan, zijn de kinderen die met het Roefelen meedoen. Wijzigen van inschrijving in overleg met de organisatie.
  • Het groepje moet 1 begeleider hebben die ten minste 16 jaar oud is.
  • Het is handig als de kinderen uit het groepje ongeveer dezelfde leeftijd hebben.
  • Zorg dat je op de Roefeldag bij de aanmelding je groepsnummer bij je hebt. Dit groepsnummer ontvang je uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de Roefeldag via mail.
  • Je maakt met je leider en de 4 kinderen uit je groepje zelf de afspraken waar je groepje vertrekt of waar het verzamelt.
  • Natuurlijk gedraag je je als gast wanneer je bij de bedrijven op bezoek bent.

Inschrijven kinderen Roefeldag

Zit jij in groep 3 t/m 8 en wil je meedoen aan de Roefeldag? Meld je dan nu aan!

De inschrijvingen voor 2024 zijn gesloten!!

Informatie voor bedrijven, verenigingen en instellingen

De voorbereidingen voor Roefeldag 2024 zijn gestart. Vanaf 1 februari 2024 kunnen bedrijven zich inschrijven via deze website. Heeft u vragen, neem contact op via: roefeldagbeekendonk@gmail.com

De Beek en Donkse Roefeldag kan niet bestaan zonder medewerking van u; bedrijven en verenigingen uit Beek en Donk. Wij vragen u om de deuren te openen, zodat de kinderen een kijkje in ‘uw keuken’ kunnen nemen.

Tijdens de Roefeldag kunnen kinderen van de basisschool (groep 3 t/m 8) een kijkje nemen binnen uw bedrijf / vereniging / instelling. Naast kijken is het voor de kinderen ook altijd leuk en inspirerend om ‘iets’ te kunnen ervaren (hoe eenvoudig ook).

Dit ‘ervaren’ kan op zeer veel verschillende manieren. Enkele voorbeelden: een timmerbedrijf laat een groepje kinderen wat in elkaar timmeren, een plantenkweker laat zien hoe de plantjes groeien maar laat de kinderen ook plantjes stekken. Een supermarkt laat de kinderen achter de schermen zien hoe het bijvoorbeeld werkt met de embalage. En zo zijn er veel verschillende mogelijkheden. Vind u het lastig om zelf te bedenken wat u de kinderen kunt laten doen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande emailadres, dan kunnen wij met u meedenken.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. We proberen zo je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Met dank aan onze hoofdsponsors

Aarle-Rixtel

Lieshout/Mariahout

Copyright © 2023-2024 Laarbeekse Roefeldag. Alle rechten voorbehouden
Creatief online - Creatievelink